De organisatieselfie

Maak een selfie van jouw onderneming: inzicht in je missie, visie en processen is de sleutel van duurzaam succes!

 


Waarom is dit interessant?

Als ondernemer is het essentieel om af en toe los te kunnen komen van de dagelijkse drukte en de tijd te nemen om met een frisse, gezonde en kritische blik naar jouw onderneming te kijken: wat gaat er goed, wat loopt er minder goed, waar liggen kansen en/of gevaren, en vooral, wat kunnen we naar de toekomst toe verbeteren om (nog) beter te presteren en een duurzaam succes te realiseren.


 

Wat is de selfie?

Om jou hierbij te ondersteunen hebben wij een “Organisatieselfie” ontwikkeld. Met een poster, kleurenstickers en post-its in de hand gaan we op een speelse, laagdrempelige en interactieve manier aan de slag om samen de selfie van jouw onderneming te maken.

 

Dit levert jou niet alleen op erg korte tijd een totaalbeeld van jouw onderneming op, maar het geeft jou vooral grondig inzicht in de werkpunten en verbetermogelijkheden, die er binnen alle aspecten en facetten van jouw onderneming en bedrijfsvoering spelen.

 

Hoe verloopt de selfie?

Concreet word je gedurende maximaal 12 uren, gespreid over 3 sessies, meegenomen doorheen de poster “Organisatieselfie” waarbij we samen zullen inzoomen op alle belangrijke aspecten van jouw onderneming en bedrijfsvoering, met als doel de poster stap voor stap te kunnen inkleuren in functie van sterktes en zwaktes die naar boven komen.

Je kan er als ondernemer voor kiezen om deze selfie individueel te trekken, maar je kan er evengoed voor kiezen om er andere personen bij te betrekken om zo meer draagvlak te genereren voor het resultaat van deze oefening en de verbetertrajecten die er uit zullen voortvloeien.

 

Wat is het resultaat van de selfie?

Na afloop van de organisatieselfie, heb je als ondernemer een goed totaalbeeld van jouw onderneming, evenals een eerste aanzet van verbeterplan met potentiële verbetertrajecten naar de toekomst toe.

Wil je snel en gestructureerd een onderbouwd beeld krijgen van de belangrijkste verbeteropportuniteiten in jouw onderneming? Maak dan een organisatieselfie.

Heb je interesse in dit aanbod of wens je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.. We luisteren graag naar jouw verhaal en uitdagingen.

Leave a Reply

nl_NLDutch