Change management

Change management

Veranderbeheer

Projectidentificatie en -definitie

Succesvol change management begint met een goed plan! Daarom helpen wij jouw visie tastbaar maken door deze te vertalen naar concrete, haalbare doelstellingen. Dit doen we door te challengen, door samen op zoek te gaan naar mogelijke hiaten en mee na te denken over kosten en baten. Tevens zorgen we ervoor dat naast het inhoudelijke project voldoende aandacht gaat naar de impact op de organisatie en het draagvlak bij de mensen.

Roadmapontwikkeling

Soms blijkt een veranderinitiatief te groot om ineens te realiseren of worden bij de definitie deelprojecten duidelijk die ondersteunend zijn aan het grotere doel. Dan is het vaak aangewezen deze projecten in kleinere, meer haalbare stukjes op te delen, prioriteiten en afhankelijkheden te bepalen en een groeipad uit te stippelen. We helpen dan met de ontwikkelingen van een roadmap, waarin het groeipad wordt afgezet tegen de tijd

Change management - Transitie-Partners - Roadmapontwikkeling

Transitiebegeleiding en change management

Projecten die een ingrijpende impact hebben op de organisatie en een vorm van gedragsverandering verlangen dienen nauw te worden opgevolgd en gemonitord. Door verbeterde kwaliteitsnormen te standaardiseren, voorkomen we dat men weer snel vervalt in oud gedrag.

Change management - Transitie-Partners - Projectuitvoering

Projectuitvoering

Je project is helder gedefinieerd en je weet waar naartoe wilt, maar je mist de capaciteit, kennis of ervaring om de uitvoering zelf op je te nemen. Je kan er dan voor kiezen de uitvoering aan ons over te laten. Het zijn vaak de omkaderende taken die het succes van een project maken of kraken. Door de regie uit te besteden, behoud je het overzicht over de markt. Een voorwaarde voor lange termijn succes!  

Contacteer ons

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze aanpak?
Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op.

Testimonials

 • “Door meer los te laten, te vertrouwen op het engagement en oordeel van mijn mensen, en gericht te challengen en te coachen krijg ik juist méér voeling met de vloer en wat er omgaat in ons bedrijf !”

  Tom Smet
  Zaakvoerder - CVR
 • “Vertrouwen in elkaar door open communicatie en eigenaarschap in alle lagen van het bedrijf leiden tot meer betrokkenheid en tot een beter en vooral GEZAMENLIJK resultaat, waar iedereen fier op is!”

  Danny Philtjens
  Hoofd Administratie - MEUBELEN NEVEN
 • “Samenwerken met Transitie Partners is het best uit te drukken met hun eigen base-line: ‘doelgericht en duurzaam veranderen van binnenuit’. Transitie Partners weet gericht te werken op de ontwikkeling van ons potentieel en helpt daarmee de voortdurende ‘groei-ontwikkeling’ te bestendigen.”

  Paul Docx
  Zaakvoerder - DIALOG
 • “Transitie-Partners is erin geslaagd om door te dringen tot de persoon door eerst een relatie te bouwen met de mensen, alvorens de change in te zetten. Een mensgerichte aanpak gecombineerd met een goeie mix van theoretische en praktische coaching rond management en processen, werden direct werkbare handvaten aangereikt waardoor iedereen snel in een positieve verandermodus kwam en het vliegwiel van verandering in wezen automatisch op gang kwam.”

  Michel Vanderstraeten
  Eigenaar en Groep-CEO
nl_NLDutch