Interim-management Pro+

Interim-management Pro+

Veranderbeheer

Interim-management Pro+

Wanneer uw bedrijf door omstandigheden geconfronteerd wordt met een plots vrij vallen van een managementfunctie gaat het vaak van kwaad naar erger. De operationele aansturing en informatiedoorstroom stokt, en geplande of lopende veranderingen komen op los zand te staan.

Transitie-Partners biedt in situaties waar tijdelijk nood is aan continuïteit in de dagdagelijkse leiding, én waar een transitie moet worden aan- of verdergezet “Interim-management PRO+” aan.

Onze Senior Management profielen kunnen de open plaats invullen en de geplande veranderingen implementeren om bij afloop de afdeling genormaliseerd én verbeterd over te dragen aan de permanente opvolger.

Door hun brede achtergrond en ervaring kunnen onze mensen zeer snel op snelheid komen en de verandering gaan (bege-)leiden.

Wij hebben zeker een geschikte kandidaat in huis, met de specifieke kennis, operationele maturiteit én persoonlijkheid die past binnen uw bedrijf.

Onze expertises

Onze expertises situeren zich oa. In de volgende domeinen;

 • Operationeel aansturen van algemene, administratieve en bedrijfsondersteunende processen
 • Herstructureringen en optimalisering van organisatiestructuren
 • Crisismanagement en transitiemanagement in sensitieve context
 • Programma- en projectmanagement van veranderingsprojecten

Onze “M/V” bij u ter plaatse heeft bovendien onmiddellijke toegang bij de collega’s van Transitie-Partners voor afstemming en klankborden, of om snel te schakelen met extra kennis en ervaring in specifieke en ad hoc omstandigheden.

Change management - Transitie-Partners - Roadmapontwikkeling

Contacteer ons

Nog niet overtuigd? Tijd voor een gesprek!

Testimonials

 • “Door meer los te laten, te vertrouwen op het engagement en oordeel van mijn mensen, en gericht te challengen en te coachen krijg ik juist méér voeling met de vloer en wat er omgaat in ons bedrijf !”

  Tom Smet
  Zaakvoerder - CVR
 • “Vertrouwen in elkaar door open communicatie en eigenaarschap in alle lagen van het bedrijf leiden tot meer betrokkenheid en tot een beter en vooral GEZAMENLIJK resultaat, waar iedereen fier op is!”

  Danny Philtjens
  Hoofd Administratie - MEUBELEN NEVEN
 • “Samenwerken met Transitie Partners is het best uit te drukken met hun eigen base-line: ‘doelgericht en duurzaam veranderen van binnenuit’. Transitie Partners weet gericht te werken op de ontwikkeling van ons potentieel en helpt daarmee de voortdurende ‘groei-ontwikkeling’ te bestendigen.”

  Paul Docx
  Zaakvoerder - DIALOG
 • “Transitie-Partners is erin geslaagd om door te dringen tot de persoon door eerst een relatie te bouwen met de mensen, alvorens de change in te zetten. Een mensgerichte aanpak gecombineerd met een goeie mix van theoretische en praktische coaching rond management en processen, werden direct werkbare handvaten aangereikt waardoor iedereen snel in een positieve verandermodus kwam en het vliegwiel van verandering in wezen automatisch op gang kwam.”

  Michel Vanderstraeten
  Eigenaar en Groep-CEO
nl_NLDutch